Vaše naročilo je prispelo, vendar želite izkoristiti pravico do vračila blaga?

Kupec ima pravico, da svoje naročilo prekliče/prekliče takoj, ko je oddano, pa tudi pred dostavo blaga. V tem primeru kupec ni dolžan plačati zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe. O preklicu naročila nas lahko obvestite po elektronski pošti, telefonu ali pisno.

V 14 dneh po prejemu blaga lahko kupec odstopi od kupoprodajne pogodbe brez navedbe razlogov v skladu z Uredbo 17/1999 o pogodbah, sklenjenih v odsotnosti. (ii.5.) v skladu s 4. in 5. členom vladne uredbe.

Kupec ima pravico uveljavljati svojo pravico do odstopa od kupoprodajne pogodbe pred uporabo blaga! Vrnjeno blago ne sme biti poškodovano ali uporabljeno, razen za splošno sprejeto minimalno uporabo, kot sta testiranje in pregled izdelka. Vrnjeni izdelek mora vsebovati papirnato etiketo/oznako in originalno embalažo.

Če je vrnjeno blago poškodovano, nepopolno, rabljeno, umazano ali poraščeno, lahko Ortopet zavrne možnost vračila.

Izdelku je vedno priložen originalni račun.

Stroške, ki nastanejo v zvezi z vračilom blaga zaradi uveljavljanja pravice do odstopa od pogodbe, nosi kupec.

Paketa, poslanega ob dostavi, nimamo možnosti sprejeti.

V primeru zahteve za vračilo kupnine se kupnina vrne izključno z bančnim nakazilom na številko, ki jo je navedel kupec ali na račun, s katerega je bilo opravljeno kartično plačilo. Če želite to narediti, vnesite številko svojega bančnega računa in ime imetnika računa.

V primeru odstopa od kupoprodajne pogodbe se kupnina blaga vrne kupcu takoj, vendar najkasneje v 14 dneh.

Postopek vračila blaga:

1. Po prijavi izberite naročilo v razdelku „Zgodovina naročil in podrobnosti“ v razdelku „Moj račun“, kjer lahko vnesete izdelek, za katerega želite začeti spletni postopek vračila. Če ste naročilo oddali kot gost, lahko do svojega naročila dostopate prek povezave za sledenje gostom v e-poštnem sporočilu. Če ste za način plačila izbrali plačilo po povzetju, v obrazcu za vračilo navedite naslednje bančne podatke, na katere vam lahko vrnemo kupnino blaga:

Ime imetnika bančnega računa
Ime banke
Številka bančnega računa v obliki IBAN
Koda SWIFT
Številka naročila

2. Za transport blaga uporabite primerno embalažo, če je mogoče, varno zapakirajte izdelek(e) v originalno škatlo za naročilo. Pomembno je, da v paketu priložite originalni račun.

3. Povratni naslov:
Ortopet Shop
1135 Budimpešta
Csata utca 32.
Madžarska (Hungary

4. V roku 1-3 delovnih dni po prejemu paketa bomo preverili status vrnjenega(-ih) izdelka(-ov), o čemer vas bomo obvestili po e-pošti.

Update cookies preferences